Thursday, June 27, 2013

chillax...

Pappa är på besök och vi tar det piano, sol & bad varvas med långa luncher med kall öl...life is good!

Sunday, June 23, 2013

all you need...

picture via Pinterest

picture via Pinterest
picture via Pinterest
ge mig en strand, palmer och ett turkost hav och jag lovar att vara nöjd...ett tag!

Friday, June 21, 2013

Glad Midsommar!

picture via pinterest
Hoppas ni alla får en grym Midsommar, själv ska jag inte fira men ska helt klart köpa mig lite jordgubbar!

Thursday, June 20, 2013

gut hausfrau...


igår hände det som händer typ 1 gång om året...jag bakade bullar...och eftersom jag numer också lagar mat varje dag så tänkte jag utmana mig själv att baka och laga mat samtidigt. Jag jonglerade kavlande, riskokande, äggpenslande och kebabstekande om vart annat och min timer gick av var 5:e minut...det svåra var tillslut att veta varför den där jävla timern ringde... var det bullar in/ut?! Ris som skulle hällas av...amen ni fattar. Men jag va sjukt nöjd när Shahab öppnar dörren och jag kunde skrika... hepp!!! Mat på bordet och nybakta bullar på köksbänken....fy fan va jag är bra!

Wednesday, June 19, 2013

you got it twisted!

denna låt spelas om & om igen medan jag fixar här hemma och kör lite fula dance moves ...hey testa att lyssna på den låten och INTE sprätta lite med benen eller skaka rumpa...omöjligt!

Tuesday, June 18, 2013

work!

picture via pinterest
amen när andra tar semester så jobbar jag lite rå (på tiden tycker säkert många)...jag har erbjudit mig själv att hjälpa en arkitekt i Lausanne utan betalning, jovisstserru! Why?! Jo men jag tror att om man ger sig ut i verkligeheten och kämpar lite (gratis eller inte) så kommer man snabbare dit man vill och om inte annat så blir jag ju en erfarenhet rikare...så nu sitter jag här med en fläkt i fejjan på högsta speed och en katt hängandes över datorn... Love it!

Monday, June 17, 2013

"KBK" kör bara kör!

pepp!!!

dream BIG!

att fokusera på mina drömmar känns viktigare än någonsin och jag känner att jag kommer ett steg närmare för varje dag så jag säger till mig själv att fortsätta att drömma och inte ge upp....det kommer att hända!
vad jag måste blir bättre på är att njuta av resan dit, ibland lättare sagt än gjort!

Friday, June 14, 2013

me like!


favoriter just nu är mitt wishbone och karma-halsband som är lika snyggt ihop som var för sig. Men nummer 1 på listan och räddaren i nöden nu när det är 30 grader varmt & vindstilla är min svalkande spray från eau thermale Avene .  Bra på så många sätt, främst använder jag den när jag är varm & sprayar då detta vatten över mig som svalkar fantastiskt! Sprayen har också en vårdande effekt och är jättebra att spraya över ansiktet direkt efter att du sminkat dig vilket gör att du fixerar sminket som håller längre.
KÖP!

Thursday, June 13, 2013


om någon kom fram till mig på stan och sa att du får vilken väska du vill...då hade jag valt någon av dem här skönheterna från Céline
#sjuktsugenpåencelineväska!

Tuesday, June 11, 2013

när katten är borta...



jahapp då är Shahab i Genève denna veckan, så all by my self och katterna såklart! Strålande väder lockade ut mig på promenix vilket bet tag ordentligt i skinkorna just idag, gillar att ha lite träningsvärk...det skall kännas att man lever!

Monday, June 10, 2013

strålande!

looking good!

doing nothing in Lugano


det händer inte mycket i Lugano just nu, vi har hängt på stan bland fina  skyltfönster och slängt ihop en kladdkaka sent på kvällen då sötsuget kickat in, nästa vecka skall vi ha upp mot 30 grader så kommer definitivt att testa SUP igen, längtar!

Thursday, June 6, 2013

SUP in Lugano

picture via Lugano SUP
 me & Shahab
picture via Lugano SUP
 Me

idag bestämde vi oss för att testa Stand up Paddle, grymt kul och bra träning i fantastisk miljö!

back in business


då va man tillbaka till vardagen igen och för att fördriva tiden så besöker jag bland annat den djävulska trappan för att plåga mina klena muskler. Jag har ju ingen ursäkt för att inte träna längre så lika bra att görat så att jag kan klämma pizzor och krämig pasta utan dåligt samvete!

Wednesday, June 5, 2013

Monaco








innan vi åkte hem stannade vi som sagt i Monaco där dem "plockade ihop" staden efter grand prix, vilket ställe hit måste vi åka igen, älskade det! Lyx & Glamor...

anniversary in Nice

 vi hyrde en lägenhet mitt i stan...
 Nice var fantastiskt precis vad jag gillar... beach walk, palmer och god mat!


 på balkongen intogs frukost och diverse "mellanmål"
 my love
att handla skönhetsprodukter känns som ett måste i Frankrike och en ny produkt för mig är  Nuxe olja som man kan ha till allt...love it!
 självklart klämde vi några macarons
 mina skor jag köpte i Como gjorde premiär
 vi besökte denna strand


all & all hade vi en grym helg och vi kommer definitivt att åka tillbaka. Närheten till platser som dessa gör Lugano till ett ypperligt utgångsläge, på 4h hade vi åkt igenom 4 länder och under helgen besökte vi också Cannes (kommer vi inte göra igen, vi gillade inte staden alls) och Monaco (loved it!)